Handgehaakte kadootjes
voor de allerkleinsten!

Als klein meisje zag ik mijn moeder kleertjes voor mijn poppen haken en ik raakte daardoor meteen gefascineerd. Ze heeft mij toen op jonge leeftijd het haken geleerd. Maar het bleef niet alleen bij poppenkleertjes en haken. Door de jaren heen heb ik vele handwerktechnieken onder de knie, of beter gezegd in de vingers, gekregen...

Van haken tot breien maar ook Zaans stikwerk, Marker borduren, Mountmellick, Nålbinding, Trapunto, Frivolité, Sachiko, Mola en ik heb ook vele naalden en vingertoppen versleten met applicaties, quilts en patchwork. Genoeg stof tot nadenken dus ;)

Mijn eerste passie – het haken – heb ik weer opgepakt en voor de allerkleinsten maak ik nu handgemaakte slofjes van 100% katoen, die ik Sneak-a-booty’s heb gedoopt. En inmiddels heb ik mijn handen vol aan het haken van de schoentjes voor baby’s van 0 tot 6 maanden.

Daarnaast ben ik bezig om andere haaksels zoals sierlijke slingers en dergelijke te haken en die laat ik je binnenkort wel zien. Als je iets wilt weten, vraag het gerust door een berichtje te sturen naar

geefhetvankatoen@gmail.com

Met veel liefde en plezier maak ik haaksels voor de allerkleinsten. Leuk om te geven en te krijgen, dus... geef het van katoen!
Yvette Zijffers